Fonds1818 trakteert
Fonds 1818 viert het 200 jarig bestaan - Doe mee met onze jubileum-initiatieven

200 jaar Nutsspaarbank en Fonds 1818

Verrijk je Buurt

Hulp en inspiratie nodig?

Onze missie dit jubileumjaar: 200 buurtinitiatieven in 2018. Alles wat straten of buurten een beetje beter of gezelliger maakt, komt in aanmerking. Er is heel veel mogelijk en we denken graag met je mee. We bieden begeleiding en advies zodat je jouw idee kunt omzetten in een plan. 

Direct beginnen? Kijk in de toolbox voor handige tips. Of wil je gewoon eens vrijblijvend polsen of jouw idee kans maakt? Laat het ons weten. Samen zorgen we dat jouw idee werkelijkheid wordt.

Stel je vraag Naar de toolbox

Bezoek een inspiratiecafé

In 2018 organiseren we inspiratiecafés. Dit zijn leerzame en leuke bijeenkomsten voor iedereen die rondloopt met een goed idee en er nu ook écht werk van wil maken. Je krijgt er begeleiding en advies om je idee om te zetten in een plan. Tijdens een inspiratiecafé kun je brainstormen met anderen, speeddaten met adviseurs van Fonds 1818 en leren van succesvolle projecten. Als jouw idee past bij Verrijk je Buurt, kom je na beoordeling door Fonds 1818 in aanmerking voor een donatie tot maximaal € 3.000. Kom je ook? Kijk in de agenda voor data waarop we bij jou in de buurt zijn. 


Kijk voor inspiratie ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Deze projecten zijn al gestart

Kinderkunst kleurt straat

Buurtfeest

Bewoners vieren halve eeuw woonplezier

Kleuters en tieners sporten samen in Leidschenveen

Heb je een kant en klaar plan voor jouw buurt? Stuur je plan in

Heb je al een project gedaan? Vertel ons erover! Afronding